هزینه وکیل رابطه نامشروع 09121463248

هزینه وکیل رابطه نامشروع | وکیل تضمینی 09121463248

هزینه وکیل رابطه نامشروع 09121463248

هزینه وکیل رابطه نامشروع | وکیل تضمینی 09121463248

هزینه وکیل رابطه نامشروع  09121463248

وکیل معروف خانواده در ایران

بایگانی
  • ۰
  • ۰

تهدید به پخش عکس در فضای مجازی | حکم تهدید به آبروریزی !

تهدید به پخش عکس در فضای مجازی | نمونه رای انتشار تصاویر خصوصی ! 

این نوشته توسط وکیل پایه یک دادگستری تنظیم شده است تهدید به پخش کردن فیلم و عکس های خصوصی به هر نحو و طریقی که باشد اعم از ارسال پیامک یا ارسال پیام در فضای مجازی یا به صورت شفاهی جرم است.

طبق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه ای ، هر کس بدون اجازه دیگری ، به وسیله سیستم های رایانه ای یا مخابراتی از جمله گوشی همراه ، کامپیوتر و غیره اقدام به انتشار فیلم ، تصویر ، صدا یا اسرار دیگری کند یا آنها را در دسترس دیگری قرار دهد ، مجرم است . این عمل در صورتی که موجب وارد شدن ضرر با موجب هتک حرمت و حیثیت فرد شود ، مجازات مجرم ، معادل حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جریمه نقدی از ۵ میلیون تا ۴۰ میلیون ریال را در پی خواهد داشت . البته در صورت تشخیص قاضی ممکن است هر دو مجازات برای فرد در نظر گرفته شود.

تهدید کردن به انجام دادن عملی که ممکن است موجب ضرر و بی آبرویی و یا شرافتی یا افشای اسرار و رازهای خانوادگی گردد، چه تهدید کننده به این واسطه، تقاضایی مال به قصد اخاذی کرده و یا نکرده باشد، جرم مستقل و جداگانه ای است که براساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی تا ۲ سال حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق برای آن در نظر گرفته شده است.


 

جهت گرفتن وقت مشاوره ودیدن برنامه

تلویزیونی ورادیویی وکیل فتح اللهی 

کلیک کنید بر کلمه

 


وکیل پایه یک دادگستری 

 

 

 

ارتباط با ما

{1}تهران بالاتر از میدان آرژانتین  خیابان الوند

بالاتر بیمارستان کسری کوچه 35

تلفن 09121463248

---------------

...............................................

{2}  تهران نازی آباد خیابان شیر محمدی روبه روی 

فروشگاه جانبو  پ 141 طبقه دوم

تلفن 09121463248

 

 

 

شبکه ۲ سیما ـ برنامه عصر خانواده 

 

در ادامه بخوانید : وکیل تضمینی کیفری تهران برای وکالت در دادگاه می خوام !

 

 اگر عکسمان پخش شد چه کنیم ! 

در صورتی که عکس شما ویا اسناد شما در فضای مجازی پخش شد بعنوان وکیل پایه یک دادگستری معتقد هستم که حتما با وکیل دادگستری مشاوره انجام داده ضمن طرح شکایت کیفری حتما با پلیس فتا هماهنگی لازم انجام شود فلذا پیشنهاد می شود مشاوره حقوقی تهدید در فضای مجازی با کسانی انجام شود که در ادسرای امنیت اخلاقی تجربه وافی و کافی دارند و از اطلاعات حقوقی کافی برخورداند وبعنوان دفتر وکالت فضای مجازی و بعنوان وکیل تهدید ویا وکیل برای تهدید فعالیت می کنند ! 

برای رسیدگی به هر عنوان مجرمانه اعم از تهدید یا هر جرم دیگری مراحل چهارگانه‌ ای وجود دارد که شاکی باید ضمن آگاهی از این مراحل اقداماتی که به وی مربوط و منتسب می‌باشد را انجام داده تا شکواییه وی ثبت و انجام تحقیقات، تعقیب، رسیدگی، صدور حکم و اعمال مجازات فراهم گردد.

تنظیم شکواییه و مراجعه به دادسرای صالح
اولین اقدام شاکی برای اعلام جرم و تظلم خواهی تنظیم شکواییه می‌باشد؛ چرا که مطابق ماده ۶۴ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ یکی از جهات قانونی برای شروع به تعقیب، شکایت شاکی یا مدعی خصوصی است. البته اگر جرم جنبه عمومی داشته باشد، اقامه دعوا و تعقیب متهم از این جنبه از وظایف دادستان محسوب می‌شود.

نحوه تنظیم شکواییه و شرایط آن: به تکلیف ماده ۶۸ قانون آیین دادرسی کیفری شاکی یا مدعی خصوصی می‌تواند شخصاً یا توسط وکیل شکایت کند در شکواییه موارد زیر قید می‌شود:

نام و نام خانوادگی، نام پدر، سن، شغل، میزان تحصیلات، وضعیت تأهل، تابعیت، مذهب، شماره شناسنامه، شماره ملی، نشانی دقیق و درصورت امکان نشانی پیام نگار (ایمیل)، شماره تلفن ثابت و همراه و کدپستی شاکی؛
موضوع شکایت، تاریخ و محل وقوع جرم؛
ضرر و زیان وارده به مدعی و مورد مطالبه وی؛
ادله وقوع جرم، اسامی، مشخصات و نشانی شهود و مطلعان در صورت امکان؛
مشخصات و نشانی مشتکی‌عنه یا مظنون در صورت امکان؛
قوه‌ قضائیه مکلف است اوراق متحدالشکل مشتمل بر موارد فوق را تهیه کند و در اختیار مراجعان قرار دهد تا در تنظیم شکواییه مورد استفاده قرار گیرد. عدم استفاده از اوراق مزبور مانع استماع شکایت نیست.

ارکان تشکیل‌ دهنده جرم تهدید
برای اینکه هر عمل یا رفتاری قابل تعقیب باشد، باید مقنن آن را بر اساس ماده ۲ قانون مجازات اسلامی جرم شناخته و برای آن مجازات تعیین کرده باشد و از سویی افعال و اعمال و وسیله ارتکاب و شرایط مربوط به آن را به صورت صریح در قانون ذکر نماید تا فقدان قانون و یا مبهم بودن آن موجب تفسیر‌های متعدد نگردد.

هر جرم از سه رکن اساسی تشکیل شده که احراز آن برای مجرم دانستن مرتکب لازم می باشد، مجالی است به تفضیل به تشریح هریک بپردازیم:

عنصر قانونی جرم تهدید
شاخص‌ترین رکن هر جرم، قانونی بودن آن است؛ یعنی عمل ارتکابی توسط قانون جرم شناخته شده باشد. بر اساس اصل قانونی بودن جرائم و مجازات‌ها و همچنین مطابق ماده ۲ قانون مجازات اسلامی که مقرر می‌دارد: «هر فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد، جرم محسوب می‌شود.» وجود قانون برای مجرمانه بودن عمل لازم است.

عنصر قانونی جرم تهدید و اخاذی ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی است که به موجب آن: «هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.» این ماده مطلق تهدید را صرف‌نظر از تقاضای مرتکب جرم می‌داند. همچنین عنصر قانونی جرم اخذ نوشته یا سند با تهدید ماده ۶۶۸ ق.م.ا. می‌باشد که متن آن بدین شرح است:

«هرکس با جبر و قهر یا با اکراه و تهدید دیگری را ملزم به دادن نوشته یا سند یا امضا و یا مهر نماید و یا سند و نوشته‌ای که متعلق به او یا سپرده به او می‌باشد را از وی بگیرد به حبس از سه ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.»

این ماده رفتار مجرمانه فیزیکی (گرفتن نوشته یا سند با قهر و زور) یا غیر فیزیکی (گرفتن نوشته یا سند با تهدید و اکراه) را جرم انگاری کرده است و همچنین این جرم برخلاف جرم موضوع ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی جرم مقید به نتیجه می‌باشد؛ یعنی عمل مرتکب حتماً باید منتهی به نتیجه یعنی اخذ نوشته یا سند گردد.

مجازات فحاشی
عنصر مادی جرم تهدید
نماد خارجی و فیزیکی از یک عمل مجرمانه در عالم واقع به عنصر مادی تعبیر می‌شود و این عنصر خود متشکل از عوامل و شرایطی است که وجود آن‌ها لازمۀ تحقق جرم می‌باشد.

بند اول-رفتار مجرمانه:
در تعریف رفتار مجرمانه آمده است که «عمل یا رفتاری است که قانون حالات مختلف آن را از جمله انجام یا عدم انجام آن، وضعیت یا حالت و … حسب هر جرم اعلام و برای آن مجازات تعیین نموده است» که ممکن است به شکل‌های ذیل نمود پیدا کند.

الف) فعل: که بر دو قسم مادی یا معنوی تقسیم می‌شود. از مصادیق فعل مادی می‌توان به کشتن، بردن، انتقال دادن اشاره کرد و رفتارهایی چون توهین، فریاد زدن و ترساندن از مصادیق عنوان مجرمانه به صورت فعل مثبت معنوی است.

ب) ترک فعل: به عنوان فعل منفی نیز مشهور است که اصولاً به صورت مادی تحقق می‌یابد، مانند نبستن در، انجام ندادن یک عمل و … البته ممکن است به صورت معنوی نیز تحقق یابد، مانند این‌که نگهبان بانک پلیس را از وضعیت سرقت مطلع نمی‌کند.

ج) فعل ناشی از ترک فعل: به‌نوعی به نتیجه رفتار مجرمانه ناشی از فعل منفی گفته می‌شود، مانند این‌که مادری به فرزند خود شیر نمی‌دهد تا او بمیرد و درصورتی جرم محسوب می‌شود که مقنن صریحاً به این نتیجه تصریح کند.

د) حالت: رفتار مجرمانه‌ای که مربوط به وضعیت روحی و روانی یا شغلی شخص است مانند ولگردی یا اعتیاد یا فاحشگی. در مواد ۶۶۸ و ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی که به عنوان عنصر قانونی جرم تهدید به شمار می‌روند، قانون‌گذار عبارت «تهدید» را به کار برده است؛ لیکن از قید «به هر نحو» و «جبر و قهر یا اکراه و تهدید» مندرج در مواد باید چنین استنباط کرد که رفتار مجرمانه ممکن است به صورت مادی (ایما و اشاره یا نوشتن) یا معنوی (صحبت، تلفن زدن) تحقق یابد که در هر حال رفتار مجرمانه این جرم به صورت فعل مثبت نمود پیدا می‌کند و با ترک فعل، تهدید امکان ندارد.

بند دوم- شرایط و اوضاع و احوال لازم برای ارتکاب جرم:
قانونگذار برای تحقق جرم تهدید یا اکراه بعضی از شرایط را لازم دانسته که باید توسط محاکم قضایی این شرایط برای متهم کردن مرتکب احراز گردد. این شروط توضیح داده می شود:

الف) مرتکب و مجنی علیه: بنا به تصریح ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، هر شخص حقیقی می‌تواند مرتکب این جرم شود و همچنین مجنی علیه این جرم نیز به جهت ماهیت این جرم، شخص حقیقی است و هیچ ویژگی خاصی در جانی یا مجنی علیه برای تحقق جرم شرط نشده است.

ب) وسیله ارتکاب جرم: در جرم تهدید موضوع ماده ۶۹۹ قانون‌گذار با به کار بردن عبارت «به هر نحو» این معنی را می‌رساند که وسیلۀ ارتکاب شرط نیست و تهدید به هر طریقی و با هر وسیله‌ای مشمول مقررات جزائی خواهد بود.

ج) شرایط تحقق جرم: در ماده ۶۶۹ تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا افشای سری نسبت به خود یا بستگان از موضوعات تهدید تلقی شده است. لازم به ذکر است که موارد مذکور افاده حصر می‌نماید. ضررهای نفسی شامل هرگونه آسیب به سلامتی و نفس شخص می‌گردد و در مورد ضرر شرفی هر موردی که بتوان به شرافت، آبرو، عرض و ناموس شخص یا بستگانش مربوط کرد تهدید به آن، تهدید به ضرر شرفی است. افشاء سر، شامل مواردی است که شخص در مقام اخفاء آن برمی‌آید و پنهان ماندنش برای وی حائز اهمیت است.

صرف تهدید نمی‌تواند مصداق عنصر مادی جرم باشد؛ لاجرم باید دارای شرایط ذیل باشد.

اولاً: تهدیدکننده قادر به انجام آن باشد.

ثانیاً: با توجه به وضعیت تهدید شونده احتمال وقوع آن باشد.

ثالثاً: تهدید امری نسبی است و وضعیت تهدید شونده در آن مؤثر می‌باشد و ضابطه و ملاک تشخیص آن عرف می‌باشد.

مجازات فحاشی تلفنیمزاحمت تلفنی توأم با تهدید یا فحاشی
پرسش: مزاحمت تلفنی توأم با تهدید یا فحاشی در صلاحیت چه مرجعی است؟

در مورد مزاحمت تلفنی چنانچه عمل مشتکی‌ عنه صرفاً مزاحمت تلفنی باشد و توأم با جرم دیگر مانند فحاشی و استعمال الفاظ رکیکه نباشد رسیدگی به موضوع حسب تبصره ۲ ماده ۱۴ قانون اصلاح تأسیس شرکت مخابرات مصوب ۱۳۶۶ با شرکت مخابرات بوده که با احراز مزاحمت به قطع تلفن مزاحم اقدام می‌نماید؛ اما چنانچه مزاحمت تلفنی همراه با جرائم دیگر از قبیل تهدید یا فحاشی باشد رسیدگی به بزه ارتکابی با دادسرای محل خواهد بود.

تهدید از طریق ارسال پیامک و نوشتن بر روی دیوار
چنانچه دادگاه تجدیدنظر در حکم صادره به جهات تخفیف استناد نماید، باید مجازات را کمتر از حداقل مقرر قانونی تعیین کند.

خلاصه جریان پرونده تهدید از طریق ارسال اس ام اس
به دلالت دادنامه شماره ۹۱۰۹۹۷۶۱۵۳۵۰۰۷۲۰-۲۷/۸/۹۱ صادره از شعبه ۱۰۱ دادگاه عمومی جزایی رامهرمز آقای (غ.ح.ع.) به لحاظ ارتکاب بزهتهدید و تحریق عمدی منزل آقای (ه.خ.) (پدر همسر متهم مذکور) و موضوع شکایت آقای (ه.خ.) با توجه به اینکه طرفین مدتی است با یکدیگر اختلاف خانوادگی داشته و شاکی اظهار می‌دارد که متهم داماد وی بوده و با همسر خود (دختر شاکی) اختلاف داشته و آن‌ها را با ارسال پیامک از طریق تلفن و نوشته‌هایی بر روی دیوار مورد تهدید قرار داده و ساختمان وی (شاکی) راتهدید و تحریق نموده و با کسی غیر از متهم نیز اختلافی ندارند و با توجه به گزارش مرجع انتظامی در خصوصتهدید و تحریق منزل شاکی و نوشته‌های روی دیوار و نظریه کارشناس رسمی دادگستری در مورد تحریق وتهدید و تعیین میزان خسارت به مبلغ ۱۷۳۰۰۰۰۰ ریال و تحقیقات انجام شده توسط بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب رامهرمز و دفاعیات و انکار بلاوجه متهم و دلایل موجود در پرونده و احراز بزه‌کاری وی و به استناد ماده ۶۷۷ قانون مجازات اسلامی به تحمل ۲ سال حبس تعزیری محکومیت حاصل می‌نماید. دادنامه مرقوم مورد تجدیدنظرخواهی آقای (غ.ح.ع.) واقع شده و شعبه ۲ دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان بر اساس دادنامه شماره ۹۱۰۹۹۷۶۱۱۷۳۰۱۴۰۴-۳۰/۱۰/۹۱ با بررسی محتویات پرونده نظر به اینکه ایراد و دفاع موجه و مؤثری که فسخ دادنامه را فراهم نماید به عمل نیامده و با توجه به مجموع محتویات پرونده و تحقیقات انجام شده، دادنامه بدوی را صائب تشخیص داده، النهایه با توجه به وضع خاص متهم تجدیدنظرخواه، وی را مستحق ارفاق و تخفیف دانسته و به استناد مواد ۲۲ و ۷۲۸ قانون مجازات اسلامی محکومیت نامبرده را به ۶ ماه تقلیل داده و با رد اعتراض تجدیدنظرخواه مبادرت به تأیید دادنامه تجدیدنظر خواسته با تخفیف مذکور می‌نماید. متعاقب صدور دادنامه اخیرالذکر آقای (غ.ح.ع.) به‌موجب دادخواستی که در تاریخ ۱/۱۲/۹۱ در دفتر دیوان‌عالی کشور به ثبت رسیده است، استدعای تجویز اعاده دادرسی نسبت به دادنامه فوق‌الاشعار نموده و رسیدگی به موضوع به این شعبه ارجاع می‌شود و مندرجات درخواست متقاضی یاد شده و ضمائم آن به هنگام شور قرائت خواهد گردید.

رأی شعبه ۴ دیوان‌ عالی کشور
درخواست آقای (غ.ح.ع.) مبنی بر تجویز اعاده دادرسی نسبت به دادنامه شماره ۹۱۰۹۹۷۶۱۱۷۳۰۱۴۰۴- ۳۰/۱۰/۹۱ صادره از شعبه ۲ دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان که متضمن تأیید دادنامه شماره ۹۱۰۹۹۷۶۱۵۳۵۰۰۷۲۰-۲۷/۷/۹۱ اصداری از شعبه ۱۰۱ دادگاه عمومی جزایی رامهرمز از حیث محکومیت مشارالیه به لحاظ ارتکاب بزهتهدید و تحریق عمدی منزل آقای (ه.خ.) به استناد ماده ۶۷۷ قانون مجازات اسلامی و اعمال مادتین ۲۲ و ۷۲۸ قانون مزبور به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری می‌باشد، مآلاً مقبول به نظر می‌رسد؛ زیرا حداقل میزان کیفر حبس مقرر در ماده ۶۷۷ قانون مجازات اسلامی که مستند دادگاه بدوی یاد شده در محکومیت متقاضی مذکور واقع شده است توسط مقنن ۶ ماه تعیین گردیده و دادگاه تجدیدنظر فوق‌الذکر نیز با تأیید دادنامه بدوی مزبور مبادرت به پذیرش استناد دادگاه نخستین از حیث انطباق عمل متهم با ماده مرقوم نسبت به تعیین مجازات در مورد نامبرده نموده و لکن دادگاه عالی مذکور همان‌گونه که در دادنامه اصداری خویش توجیه نموده است متهم را مستحق ارفاق و تخفیف در میزان مجازات، تشخیص داده و مبادرت به اعمال ماده ۲۲ قانون مجازات اسلامی در مورد وی نموده است؛

النهایه به جای اینکه میزان حبس متهم را کمتر از حداقل قانونی آن تعیین نماید همان مدت ۶ ماه حبس حداقل مقرر قانونی را در مورد وی اعمال و اعلام داشته که اقدام مذکور با مقررات راجع به تخفیف مجازات که در ماده ۲۲ قانون مارالذکر تبیین گردیده است موافق نمی‌باشد، زیرا دادگاه عالی یاد شده بدون استناد به ماده ۲۲ قانون مجازات اسلامی نیز قدرت و اختیار تعیین ۶ ماه حبس را در مورد متهم دارا بوده است و چون ماده فوق مستند دادگاه تجدیدنظر در تخفیف کیفر متهم قرار گرفته است لذا مرجع مزبور مکلف به تعیین مجازات حبس در مورد محکوم‌علیه بر اساس موازین قانونی مربوطه به کمتر از ۶ ماه بوده است و چون مراتب فوق در صدور دادنامه قطعی صدرالاشعار ملحوظ نظر دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان واقع نشده است، لذا تخفیفی هم در مجازات حبس متقاضی یاد شده صورت نپذیرفته و در نتیجه با لحاظ حق مکتسب محکوم‌علیه (متقاضی یاد شده) در برخورداری از مقررات ماده ۲۲ قانون مجازت اسلامی که در دادنامه قطعی صدرالذکر برای وی ایجاد شده است، درخواست نامبرده را با توجه به مراتب مرقوم، موجه تشخیص و مستنداً به شق ۶ ماده ۲۷۲ و مواد ۲۷۳ و ۲۷۴ و ۲۷۵ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری با پذیرش درخواست مطروحه رأی به تجویز اعاده دادرسی نسبت به دادنامه قطعی صدرالاشعار صادره از شعبه ۲ دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان صادر و اعلام می‌گردد و رسیدگی مجدد به دادگاه هم‌عرض دادگاه صادرکننده حکم قطعی موصوف ارجاع می‌شود و مقرر می‌دارد دفتر رونوشتی از این دادنامه تهیه نموده و به منظور اقدام قانونی به دادگاه بدوی و تجدیدنظر ذی‌ربط ارسال گردد.
رأی هیئت عمومی دیوان‌ عالی کشور
با توجه به اقدام متهم به تهیه فیلم و عکس از اندام مجنی‌علیها، علی‌رغم اعتراض و عجز و التماس شاکیه و ازاله بکارت از او با تهدید به انتشار فیلم و عکس‌های تهیه شده در آن مجنی‌علیها در حالی که نشسته است و لباس بر تن ندارد موهای خودش را روی صورت انداخته و متهم قصد دارد از وی فیلمبرداری کند که وی مانع می‌شود و خانم از او التماس و خواهش می‌کند که موبایل را خاموش کرده به او بدهد و متهم قول می‌دهد آن را پاک کند و خانم در حال ضجّه و التماس است و اظهار می‌دارد اگر فیلمبرداری کنی خودکشی می‌کنم و با توجه به اقرار صریح متهم در … پرونده: «فقط موهای ایشان دیده می‌شد و قسمتی از پای ایشان، من فقط منظورم عکس برداشتن از صورت ایشان بود، قصد دیگری نداشتم» و با توجه به اظهارات بی‌شائبه شاکیه در … پرونده: «در روزی که عباس… از من فیلم گرفته و به من تجاوز کرده حدود بعدازظهر ۲۳/۱۱/۱۳۸۵ بود، بعد از آن می‌بایست در اختیار ایشان قرار می‌گرفتم و اگر نمی‌ رفتم مرا تهدید می‌کردند که فیلم را پخش کرده، حتی تا در منزل من نیز در استان فارس می‌برند» و نیز با عنایت به اظهارات دوستان نزدیک شاکیه مبنی بر اقدام وی به خودکشی با بریدن دست و گواهی آنان مبنی بر مجبور بودن وی به اجابت از درخواست‌های متهم، نظر به این‌که حکم به محکومیت موکل تجدیدنظرخواه بر اساس حصول علم و یقین صادر گردیده و با توجه به مراتب مذکور، علم مستند دادگاه نیز از طرق متعارف ایجاد گردیده است، لذا به نظر اکثریت اعضای هیئت عمومی اصراری کیفری دیوان‌عالی کشور، اعتراض آقای وکیل محکوم‌علیه نسبت به دادنامه… از دادگاه کیفری استان خراسان جنوبی مبنی بر اعدام متهم به لحاظ هتک ناموس به عنف از خانم حکیمه … غیر وارد تشخیص و … می‌گردد.

تهدید به کشتن شخص بی گناه
طبق ماده ۶۶۹ کتاب پنجم تعزیرات هرکس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

البته که صرف تهدید جرم نمی باشد و این تهدید باید صریح و واضح شامل مخاطب تهدید گردد.البته که قصد تمطع و بهره بردن مادی یا غیر مادی از تهدید ضرورتی ندارد و به عبارت دیگر تهدید جرمی مطلق می باشد که برای تحقق آن نیاز به قصد خاصی ندارد

تهدید نسبت به بستگان شخص تهدید شده نیز موجب تحقق جرم میگردد لکن بستگان دور را شامل نمیشود.

مجازات تهدید به کشتن
جرم تهدید به قتل دیگری،فقط نسبت به اشخاص حقیقی قابل ارتکاب است و اگر برای مثال شخصی به مدیر عامل شرکتی بگوید که شرکتت را آتش میزنم این جرم، تهدید به قتل محسوب نمی گردد لکن مجازات آن همان مجازات تهدید به قتل که شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دوماه تا دوسال محکوم می گردد زیرا جز تهدید به ضرر مالی نیز دارای همان مجازات تهدید به قتل است.

قانونگذار در ماده ۶۶۹ تعزیرات نیز از عبارت به هر نحو استفاده کرده که یعنی، شفاهی یا کتبی بودن ،حضوری یا غیر حضوری بودن، علنی یا غیر علنی بودن در آن موضوعیت ندارد وتنها موثر بودن تهدید ضروری می باشد.

متن بخشش مهریه بدون بازگشت | وکیل مهریه

متن بخشش مهریه بدون بازگشت | وکیل مهریه

در رابطه با بخشش مهریه واین که محکمترین سند برای بخشش مهریه چیست باید بگویم که اولا باید موضوع مهریه را با اسناد رسمی و عادی جدا کنیم موضوع مهریه بسیار حساس است و اگر واگذاری حقی در سندی عادی و یا سند رسمی حقوقی در شرکتی و در معامله ایی اتفاق می افتد ویا اقاله ویا فسخ می شود در موضوع مهریه به اذعان بنده بعنوان وکیل مهریه در مهریه اینطور نیست . پس هر وقت در مورد محکمترین سند برای بخشش مهریه صحبت می کنیم موضوع نظر ما سندی است که هم حقوقی و حاکی از ابراء و بخشش و بذل مهریه باشد و هم اعتبار سند رسمی را داشته باشد چراگفتم سند رسمی برای این که محکمترین سند برای بخشش مهریه بهتر است و قطعا محضری و رسمی است البته سند عادی بخشش مهریه هم در شرایطی مورد قبول است بعنوان محکمترین سند برای بخشش مهریه فلذا باید به نوع سند عادی و یا رسمی و قابل فسخ بودن ویا جعلی نبودن آن و امضا ء شهود دقت زیادی کرد . پس محکمترین سند برای بخشش مهریه بیشتر منوط به کیفیت سند عادی ویارسمی می شود و نه شکل تنظیم آن برای دادگاه خانواده چون دادگاه خانواده تصمیم گیرنده است ونه دادگاه حقوقی در اکثر موارد . حال سوال اینجاست آیا دست نوشته بخشش مهریه اعتبار دارد و پاسخ وکیل معروف خانواده استاد فتح اللهی در رادیو به این سوال حقوقی خانواده چه بوده  است ؟ 

 

متن بخشش مهریه بدون بازگشت | وکیل مهریه

 

 

این نوشته توسط وکیل خانواده تنظیم شده است وبرای دیدن توضیحات روی ان کلیک کنید .

نحوه بخشیدن مهریه به چه صورت است؟
۱- اگر زن سندی (نوشته ای) به زوج داده باشد و اقرار به دریافت مهریه کرده باشد کار بسیار دشوار است زیرا ادعای بعدی زن انکار بعد از اقرار محسوب می شود که در محاکم مسموع نیست مثلا دیده شده است که زوجین به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کرده اند وبرای بخشیدن مهریه زن سند اقرار نامه مهریه را امضاء کرده است در این حالت مهریه دریافت شده محسوب او می شود و ادعای بعدی نگرفتن مهریه پذیرفته نمی شود مگر این که زن ثابت کند که اقرار او فاسد یا مبنی بر اشتباه و غلط بوده است. (ماده ۱۲۷۷ قانون مدنی)

۲- حالت دوم به اصطلاح حقوقی این است که زوجه (زن) ذمه مرد را از مهریه ای که بدهکار است بری کند که به آن ابراء می گویند اگر نوشته یا همان سندی که زوجه به زوج می دهد خواه رسمی یا عادی، دلالت بر ابرار ذمه کند دیگر از جانب زوجه امکان رجوع وجود ندارد. ماده ۲۸۹ قانون مدنی: « ابرا عبارت از این است که دائن از حق خود به اختیار صرف نظر نماید»

۳- اگر مهریه در قالب عقد صلح در عوض چیزی صلح شده باشد، امکان رجوع برای زوجه وجود ندارد.

۴- اگر سندی (نوشته ای) بین زوجین رد و بدل شود مبنی بر این که با توافق مهریه مندرج در عقدنامه را کم یا زیاد کرده اند حسب نظریه شورای نگهبان این افزایش یا کاهش مهریه غیر شرعی محسوب می شود و بلا اثر است.

۵- اگر بخشیدن مهریه در قالب بذل تمام یا قسمتی از مهریه در طلاق خلع باشد زوجه در ایام عده می تواند به آنچه بذل کرده است رجوع کند فرض کنید طلاق توافقی بوده و زوجه تمام مهریه را در قبال طلاق بذل کرده است در ایام زوجه می تواند با مراجعه به دفترخانه ای که صیغه طلاق را خوانده است طی درخواستی رجوع به مابذل کند. این رجوع در صورتی است که زن عده داشته باشد یعنی باکره یا یائسه نباشد. (رجوع به مهریه پس از طلاق توافقی)

مطلب مرتبط : متن قانون حمایت خانواده
۶- فرض دیگر که شایع هم می باشد این است که زن طی نوشته ای خواه در دفتر اسناد رسمی و یا در نوشته ای (سند) عادی اقدام به بخشیدن مهریه خود کرده باشد و به اصطلاح حقوقی هبه کند.
در این حالت در رویه قضایی کمی اختلاف نظر است عده ای از قضات معتقدند با عنایت به مقررات هبه، زوجه به عنوان واهب می تواند به آنچه بخشیده (عین موهبه) با باقی بودن عین آن ها رجوع کند و آرایی هم در این خصوص صادر شده است در مقابل عده ای دیگر معتقدند به استناد ماده ۸۰۶ قانون مدنی: « هر گاه داین طلب خود را به مدیون ببخشد حق رجوع ندارد» در خصوص مهریه های که وجه نقد است به نظر می رسد در عدم امکان رجوع از آن اتفاق نظر وجود دارد زیرا کلی فی الذمه است و هبه در عین مصداق دارد فقط محل اختلاف امکان رجوع از بخشیدن مهریه ای مثل سکه به خودرو و ملک شخصی است البته به نظر ما سکه نیز کلی فی الذمه است و مشمول ماده ۸۰۶ قانون مدنی است. (رجوع از هبه مهریه)

۷- چه برای دریافت، ابراء و یا هبه مطلقا نیازی به اجازه پدر زوجه نیست و این که بعضی از دفاتر اسناد رسمی اصرار می کنند فقط در صورت بودن نزدیکان درجه یک زن حاضر به تنظیم سند می باشند برای این است که مصلحت اندیش شرایط زن و خودشان را می کنند وگرنه منع قانونی وجود ندارد.

۸- به نظر اگر زوجه در یک برگ عادی به تعبیر حقوقی سند عادی مهریه را ببخشد یا ذمه شوهر را ابرا ء کند و … به ضرر او در دادگاه این امضاء سندیت داشته باشد اگر چه که بهتر است در این خصوص سند رسمی تنظیم گردد. (ماده ۱۲۹۱ قانون مدنی)

مطلب مرتبط : بهترین وکیل خانواده در تهران و کرج – وکیل خوب برای طلاق
۹- سوال می شود اگر از زن در یک برگه سفید امضاء اخذ شود آیا می توان بعدا در بالای آن نوشته شود که زن مهریه را بخشیده است یا خیر؟ اول این که هرگز ما چنین توصیه ای به کسی نمی کنیم مهریه حق شرعی و قانونی یک زن است و هم اوست که می تواند با رضایت و صلاحدید از حق خود عدول و گذشت نماید

خلاصه بحث بالا

بخشش مهریه بی اذن پدر در لحاظ قانونی بلا اشکال است در اینجا کاری به مباحث اخلاقی و عرف نداریم.

مدارک لازم برای بخشیدن مهریه، همان عقد نامه و مدارک شناسایی زوجه و صرف حضور او در دفتر اسناد رسمی در کمال عقل و سلامت است. البته به شرطی که بالای ۱۸ سال تمام باشد.

خیلی از دفاتر اسناد رسمی به دلیل مسکلاتی که معمولا بعد از بخشیدن مهریه بدون بازگشت پیش می آید از نوشتن سند ابراء مهریه، اقرار به دریافت مهریه و یا بخشیدن مهریه (بذل) خودداری می کنند و شرط می گذارند که یکی از نزدیکان زوجه نیز حضور داشته باشد.

متن ابراء به مهریه یا متن بخشیدن (بذل)مهریه و متن اقرار به دریافت مهریه را هم دفاتر اسناد رسمی در اختیار دارند لذا در این خصوص خود را به دردسر و تکاپو نیندازید. آنچه مهم است اینکه نوع سند را باید در دفترخانه مشخص کرد که چه باشد ابراد – بذل و یا اقرار به دریافت مهریه.

متن بخشش مهریه بدون بازگشت | وکیل مهریه

 

 

برای طی کردن مراحل بخشیدن مهریه نیازی به مراجعه به دادگاه نیست . چرا که بذل مهریه می تواند به موجب سند عادی باشد و یا به موجب سند رسمی . بخشش مهریه از طریق سند عادی یعنی اینکه زن به موجب دست نوشته ای بر روی کاغذ یا برگه ای مهریه خود را به مرد ببخشد و یا اینکه از طریق مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی ، سند رسمی مبنی بر بذل مهریه به نفع مرد تنظیم کنند .

در هر دوی این موارد ، بخشیدن مهریه معتبر و صحیح است ؛ فلذا بخشیدن مهریه از طریق برگه دست نویس و بر روی کاغذ ، موجب بی اعتباری بذل مهریه و امکان رجوع از بخشش مهریه نیست . چرا که برگه دست نویس نیز یک سند عادی است و در صورت بروز اختلاف در دادگاه می توان بدان استناد کرد . مرحله بعدی بخشیدن مهریه از طریق سند رسمی این است که دفترخانه اسناد رسمی بعد از ثبت بخشش مهریه از طرف زن ، نامه ای به دفتر ثبت ازدواجی که زن و مرد ازدواجشان را در آنجا ثبت کرده اند می فرستد تا این مطلب در سند ازدواج زن و مرد نیز درج شود .

علاوه بر این ، گفته شده که یکی از مدارک مورد نیاز برای ثبت بذل مهریه در دفترخانه امضای پدر خانم است . اما از آن رو که زن مالک مهر شده می تواند به دلخواه خود هر گونه تصرفی در مهر کرده و حتی آن را ببخشد . لذا برای این امر نیازی به اجازه و امضای پدر خود نیز ندارد ، اما به لحاظ عملی دفترخانه ها تنها در صورت رضایت پدر اقدام به ثبت آن می کنند . برای مطالعه بیشتر در مورد 

صحبت جناب دکتر در مورد بخشش مهریه در صدا وسیما هم اکنون کلیک کنید برای دیدن آن بر روی کلمه وکیل خانواده 

متن بخشش مهریه بدون بازگشت | وکیل مهریه

 

یکی از سوالات حقوقی خانمها در مورد بخشش مهریه و امر فریب در بخشش مهریه است ! عواقب بخشیدن مهریه گاهی اوقات میتواند بسیار دردسرساز باشد و برای شما مشکل ایجاد کند در اینجا به چند مورد از  فریب در بخشش مهریه اشاره خواهم کرد در سالهای وکالت خانواده بنده با پرونده های مهریه بسیاری رو به رو بوده ام از جمله مهریه عندالمطالبه و مهریه عندالاستطاعه که خود موضوع پرونده  فریب در بخشش مهریه بوده است . عواقب بخشش مهریه گاها میلیون ها تومن خسارت وارد می کند بدون این که بتوان به نتیجه ایی رسید پس ۸ نکته را در مورد بحشش مهریه بیاد داشته باشید .

۱ . بخشش مهریه حتما بر روی کاغذ عادی با سند رسمی فرق داشته و تفاوت ماهوی دارد .

۲ . بخشش مهریه بدون شاهد هم امکان پذیر است هر چند وجود شاهد بهتر است .

۳٫ جهت جلوگیری از  فریب در بخشش مهریه حتما وکیل دادگستری بهمراه داشته باشید .

۴٫ برای جلوگیری از  فریب در بخشش مهریه مطالب را قبل از بخشش حتما مرور کنید مثل طلاق ویا نفقه !

۵٫  فریب در بخشش مهریه اکثر اوقات در زمانی که پدر و مادر ها در جریان نیستند اتفاق می افتند .

۶ . بخشش مهریه در مهریه عندالاستطاعه با مهریه عندالمطالبه فرق دارد .

۷٫  فریب در بخشش مهریه یک امر سندی است که با امضاء شما اتفاق می افتد !

۸ . متن بخشش مهریه بدون بازگشت کاملا تخصصی است پس تنظیم آن فقط تخصص وکیل خانواده ویا وکیل دعاوی خانوادگی است .

 

 

در ادامه بخوانید :شوهرم میتونه پول پیش خونه و طلاها و ماشینی رو که خریده پس بگیره

 

در ادامه بخوانید :رابطه تلفنی با زن شوهردار در صورتی که متن پیامک ها رسمی باشد چیست ؟

 

 

رابطه تلفنی با زن شوهردار در صورتی که متن پیامک ها رسمی باشد چیست ؟

رابطه تلفنی با زن شوهردار در صورتی که متن پیامک ها رسمی باشد چیست ؟ 

یکی از سوالات حقوقی مردم پیرامون رابطه تلفنی با زن شوهردار است با توجه به ازدیاد ارسال پیام ها از طریق فضای مجازی و جذاب بودن آن یکی از مشکلات آن عدم رعایت مسایل اخلاقی در بین مردم است که آرام آرام خانواده ها را هدف قرارداده و حد و مرز ها را برداشته است یکی از این مسایل رابطه تلفنی با زن شوهردار است  حالا چه بصورت ارسال پیامک و یا چه بصورت ارسال پیام به زن شوهر دار از طریق واتس آپ ویا تلگرام و اینستاگرام خیلی ها فکر می کنند ارسال پیام در این فضاها جرم نیست و مجازات ندارد فلذا به رابطه تلفنی با زن شوهردار ادامه می دهند تا سیستم پلیسی ویا قضایی ویا پلیس فتا متوجه شود ویا خانمی از فرد مورد نظر شکایت کیفری بکند .  اینجاست که تازه دردسر و مجازات های سنگین تازه رخ نموده و شروع می شوند . ارتباط تلفنی با مرد متاهل نیز از همین دست است و مجازاتی مانند رابطه تلفنی با زن شوهردار دارد و قطعا بعضی اوقات بدتر و خراب تر فلذا باید دید چگونه می توان این موضوع را مورد بررسی قانونی قرارداده و از شکایت کیفری از زن ویا مرد جلوگیری کرد مثل رابطه پیامکی با مرد متاهل که آن نیز از این دست است همچون رابطه تلفنی با زن شوهردار است وشاید بدتر و با مجازات بیشتر و زندان سنگین تر جرم مزاحمت برای زن شوهر دار همچون رابطه تلفنی با زن شوهردار است و می تواند حتی به اعدام ختم شود و فرد مورد نظر را به دردسر بیاندازد فلذا پیشنهاد می شود در این موارد حتما با وکیل کیفری هماهنگی و مشاوره حقوقی صورت بگیرد . 

در ادامه بخوانید : دادخواست اثبات ابراء مهریه | بیش از ۵ نکته درباره بذل مهریه

وکیل برای رابطه تلفنی با زن شوهردار! 

یکی از سوالات حقوقی مردم اینست که چگونه وکیل برای رابطه تلفنی با زن شوهردار پیدا بکنند ! تا بتوانند از شکایت کیفری علیه خود دفاع بکنند مثلا یک مکالمه تلفنی بانامحرم صورت گرفته و پیامد آن شوهر طرف متوجه این امر شده است حالا اتفاقی که افتاده اینست که چگونه در صورت انجام شکایت کیفری شوهر با عنوان رابطه نامشروع بدنبال وکیل برای رابطه تلفنی با زن شوهردار باشد تا در دادگاه کیفری ۲ بتواند از خود دفاعیات لازم را انجام داده و موفقیت کسب کند . چراکه حضور در دادگاه بدون وکیل در موراد و پرونده های کیفری بسیار خطرناک است و می تواند پیامدهای بسیار جدی داشته باشد . فلذا داشتن وکیل مناسب و خوب بسیار مهم است تا نتیجه لازم در پرونده های کیفری که در دادسرا و دادگاه کیفری در جریان هستند به نتیجه لازم برسند . یکی از دیگر از این موارد وکیل برای رابطه تلفنی با زن شوهردار روش درست لایحه دفاعیه نویسی برای دادگاه کیفری است که در هر مرحله با مرحله بعد تفاوت اساسی دارد . در این مرحله حکم قضایی رابطه مرد متاهل با زن شوهر دار بسته به دفاعیات درست وکیل برای رابطه تلفنی با زن شوهردار دارد . 

وکیل ونک تهران 

یکی از موضوعات مهم در دادن وکالت به وکیل دادگستری و مشاورحقوقی دادن وکالت به وکلای پایه یک نزدیک محل زندگی است فلذا جستجوی عبارت وکیل ونک تهران نیز بسیار مهم است . چراکه افرادی که نزدیک ونک تهران زندگی می کنند برای دادن وکالت دادگستری به وکیل پایه یک دادگستری بدنبال وکیل ونک تهران هستند تا بهتر بتوانند از مشکلات خود دفاع بکنند فلذا وکیل خوب در ونک را جستجو می کنند البته عده ایی هم آدرس جدید دادگاه خانواده ونک قدیم را جستجو می کنند فلذا وکیل پایه یک دادگستری می تواند برای رسیدن به موضوع بسیار کمک کننده باشد . پس افراد اگر بدنبال حل دعاوی خانوادگی خود هستند ووکیل خانواده ونک را جستجو می کنند باید بدانند که آدرس جدید دادگاه خانواده ونک قدیم به منطقه ولنجک بلوار عدالت منتقل شده است که در ساختمانی جدید به دعاوی خانوادگی مثل مهریه و طلاق رسیدگی می کند که مخصوص شمال تهران هست پس نتیجه می گیریم  وکیل ونک تهران بیشتر در دادگاه خانواده ولنجک وکالت می کند که مخصوص دعاوی خانواده و خانوادگی هست . وکیل ونک تهران یک وکیل پایه یک دادگستری است که صلاحیت وکالت در کلیه دعاوی را دارا می باشد . 

حکم پیامک دادن به مرد متاهل 

یکی از سوالات حقوقی مردم بخصوص زنان و مردان در رابطه با رابطه نامشروع حکم پیامک دادن به مرد متاهل می باشد که اکثرا خانمهای شاغل و کارمند درگیر این نوع روابط جنسی می شوند که نهایتا ختم به حکم پیامک دادن به مرد متاهل است که البته خود می تواند برای افراد دردسرهای مختلفی ایجاد کند و مردم را درگیر مسایل مختلفی بکند . این مساله که برای مردم بخاطر یک رابطه جنسی مجازات اعدام ویا زنا ویا رابطه نامشروع بنویسند قابل قبول نبوده و نیست و باعث و حشت می شود . حکم مزحمت ناموسی هم از این دست است . و جرم پیام دادن به زن شوهر دار . فلذا باید در نظر داشت چگونه می توان در برابر مسایل مختلف از این دست اقدام لازم را نمود . آیا باید وکیل گرفت آیا باید برای حکم پیامک دادن به مرد متاهل از وکیل کیفری استفاده کرد . ویا خیر . نظر بنده اینست بله باید برای این موارد مهم باید وکیل گرفت یک وکیل کیفری کار خوب وبا تجربه ! 

وکیل برای پرونده کیفری 

خیلی ها بدنبال وکیل کیفری تضمینی در تهران هستند فلذا نکاتی را در این باره متذکر میشوم وکیل کیفری تضمینی در تهران حتما باید دارای بیست سال سابقه وکالت باشد و حتما باید کسانی در رابطه با حل پرونده شما بشناسد تا توان حل پرونده کیفری شما را داشته باشد . بهترین وکیل کیفری تهران هم ابتدا بعنوان وکیل باید اعلام وکالت در پرونده شما کند و همه مسایل شما را بشناسد . حالا با این گفتار توضیح می دهم که وکیل کیفری چیست و چه وظایفی دارد و چه نکاتی را دنبال می کند . سوال از وکیل کیفری بخوبی نشان می دهد او مسلط به این حوزه هست ویا خیر ! هزینه وکیل کیفری معمولا بالای ۳۰ میلیون تومان است ومشاوره وکیل کیفری قطعا رایگان نیست چراکه چنین وکیلی اینقدر کار دارد که وقت خود را ارزان نفروشد . وکیل جزا و جرم شناسی هم همان وکیل کیفری است پس اگر بدنبال وکیل کیفری هستید بدنبال وکیل کیفری رایگان نباشید . انتخاب وکیل در امور کیفری بسیار سخت است بخصوص که بدنبال وکیل کیفری تضمینی در تهران باشید . وکیل پایه یک دادگستری کیفری همان بهتر است که دارای سابقه و ارتباط کافی باشد والا محکومیت شما قطعی است ویا اگر محکوم شده اید تایید آن در دادگاه تجدیدنظر قطعی است . شماره وکیل کیفری هم از نیازهای پرونده کیفری است شماره وکیل اکبر فتح اللهی بعنوان وکیل کیفری تضمینی در تهران  در ابتدای سایت قرارداده شده است . پس وکیل حقوقی و وکیل بانفوذ یک ادعا نیست بلکه در عمل باید آن را اثبات کرد . مشاوره وکیل کیفری می تواند شما را از مسایل خاص پرونده کیفری نجات دهد مثل سوال حقوقی در مورد اعمال ماده ۴۷۷ که توسط وکیل کیفری خوب در تهران ویا وکیل کیفری تهران انجام شود و بعنوان وکیل تضمینی بدنبال شکستن رای دیوان عالی کشور باشد . وکیل تضمینی اعاده دادرسی همان وکیل کیفری تضمینی در تهران  است و اگر بدنبال اسامی قضات دیوان بازنشسته دیوان عالی کشور برای وکیل تضمینی ماده ۴۷۷ هستید با ما تماس بگیرید . 

 وکیل خوب برای پرونده کیفری رابطه نامشروع 

یکی از سوالات حقوقی در مورد رابطه نامشروع پیدا کردن وکیل خوب برای پرونده کیفری رابطه نامشروع است  چراکه پیدا کردن وکیل خوب  در پرونده ای کیفری در هر مرحله از دادرسی  خود بسیار مهم است چراکه یک اشتباه در پیدا کردن وکیل خوب برای پرونده کیفری رابطه نامشروع می تواند عواقب بسیار دردناکی داشته باشد . و این عواقب خود باعث زندان و اعدام خواهد شد . وکیل خوب برای پرونده کیفری رابطه نامشروع در پرونده رابطه نامشروع به شما می فهماند که افراد  چگونه از خود در موارد مختلف دفاع کنید . تا گرفتار زندان و اعدام نشوند زنی که شوهر دار است و در خانه مرد شوهر دار ویا پسر مجرد دستگیر می شود در معرض اعدام ویا زندان طولانی قرار می گیرد در اینجاست که وکیل خوب برای پرونده کیفری رابطه نامشروع بسیار می تواند کارساز و نجات دهنده باشد در هر مرحله از دادگاه . 

اثبات بی گناهی در رابطه نامشروع 

یکی از سوالات حقوقی مردم بخصوص بانوان موضوع اثبات بی گناهی در رابطه نامشروع است برای بهتر فهمیدن موضوع باید گفت که اثبات بی گناهی افراد به چند موضوع بستگی دارد یکی مدارک و دلایل دومی اقرار و سوم محل دستگیری در  اثبات بی گناهی در رابطه نامشروع بسیار مهم است . متن اثبات بی گناهی خود نیز یکی از مدارکی است که باید بصورت لایحه درست تنظیم شود تا مشکل چندانی پیش نیاید .  اثبات بی گناهی در رابطه نامشروع همان عدم اثبات رابطه نامشروع است که  اثبات بی گناهی در رابطه نامشروع منجر خواهد شد در دادسرای کیفری و دادگاه کیفری توسط وکیل کیفری خوب اثبات رابطه نامشروع از طریق پیامک و یا واتس آپ خود نیز همان  اثبات بی گناهی در رابطه نامشروع ودلایل آن است . 

وکیل متخصص رابطه نامشروع 

یکی از سوالات حقوقی مردم در مشاوره حقوقی مربوط به روابط نامشروع وکیلی است که بتواند هم در دادسرا هم در دادگاه بدوی و هم در دادگاه تجدیدنظر از موکل از جرم رابطه نامشروع دفاع لازم را انجام دهد . در رابطه با وکالت روابط نامشروع وکیل ماهر اختیار کنید چراکه شوخی نیست رفتن به زندان برای رابطه نامشروع فلذا گرفتن وکیل متخصص رابطه نامشروع بسیار مفید و لازم است  وکیل متخصص رابطه نامشروع باید هفت شرط را رعایت کنید مطالعه سریع پرونده کیفری رابطه نامشروع مطالعه مدارک و دلایل جهت دفاع بعنوان  وکیل متخصص رابطه نامشروع  نکته بعدی و نکته سوم حقوقی وکیل ماهر بودن در امر پرونده کیفری است . چراکه وکیل حقوقی قادر به انجام پرونده های کیفری نیست نکته پنجم بعنوان  وکیل متخصص رابطه نامشروع اینست که قاضی دادسرای کیفری ویا دادسرای ارشاد را بشناسد و کلانتری مربوطه را احاطه و تسلط داشته باشد مثلا برای کرج وکیل اسلامشهر قادر به انجام امور نیست . 

وکیل متخصص رابطه نامشروع حداقل ۱۰ سال سابقه وکالت دارد ! 

یکی از مشکلات مردم اینست که پرونده های کیفری بزرگ را به افراد کم تجربه در وکالت می سپارند . وکیل باسابقه تهران هرگز بعنوان  وکیل متخصص رابطه نامشروع بدون اطمینان از نتیجه گرفتن در پرونده کیفری و یا پرونده خانواده قبول وکالت نخواهد کرد بعنوان وکیل پایه یک دادگستری و وکیل باسابقه قضایی ویا وکیل باسابقه حقوقی اعتقاد دارم وکالت در پرونده کیفری ویا دعاوی خانوادگی شوخی نیست . وکیل باسابقه ملکی ویا وکیل باسابقه قاضی هر ۲ نیز چنین اعتقادی دارند و البته حق المشاوره این وکلا قطعا گران است و رایگان نیست . حتی زمانی که بعنوان وکیل باسابقه کرج فعالیت می کردم نیز این گونه بود . همچنین وکیل خوب در اسلامشهر نی نی سایت وبعنوان بهترین وکیل اسلامشهر اعلام می نمایم که نباید در وکالت دادگستری تعلل کرد . بهترین وکیل طلاق در اسلامشهر هم بعنوان وکیل باسابقه در وکالت دقت فراوان می نماید . 

حکم خیانت زن به شوهر | آزمایش خیانت زن 

یکی از سوالات حقوقی مردم در مورد این است که چطور در مورد خیانت زن به شوهر اقدام لازم را انجام دهند ! در جامعه سنتی و متعصب ما رابطه خارج از عرف بین زن و مرد متاهل اگر از سوی زن باشد حکم  خیانت زن به شوهر پیش می آید که البته می تواند در دادگاه خانواده باعث دعاوی مهم خانوادگی و در دادگاه کیفری یک ویا دادگاه کیفری دو باعث دعاوی کیفری مهم شود حکم  خیانت زن به شوهر از نظر دادگاه خانواده عدم تعلق مهریه و حضانت و از طرف دادگاه کیفری زندان و اعدام است ! این نظر مردم است اما باید دید که  خیانت زن به شوهر چه عواقبی داشته و دارد .  خیانت زن به شوهر بسختی قابل اثبات است و باید برای این کار دلایل و مدارک خیانت را فراهم کرد مثل پیامک و نوشتار در فضای مجازی ویا اعتراف کردن که بصورت اقرار در کلانتری و یا دادسرا صورت می پذیرد .  خیانت زن به شوهر با گزارش پزشکی قانونی هم صورت می پذیرد و کاملا قابل پی گیری است . 

 

نکات حقوقی که برای خرید یک ملک باید به آن توجه کرد

این نوشته توسط وکیل پایه یک دادگستری تنظیم شده است یکی از مهم ترین موارد خریدو
اساسی‌ترین نکته حقوقی که خریدار بایستی در مورد خرید خانه مد نظر قرار دهد؛ بحث مالکیت فروشنده در مورد خانه مورد معامله می‌باشد. به طور کلی در کلیه خرید و فروش‌های متداول، بحث کسب اطمینان قطعی از مالکیت فروشنده یک اصل بدیهی و مهم تلقی می شود ولی به این دلیل که؛ هزینه خرید خانه بسیار زیاد می‌باشد، توجه دو چندانی در مورد حصول اطمینان از مالکیت فروشنده را می‌طلبد.

 

نکات مهم در عقد قرارداد خرید املاک مسکونی ویا تجاری 

یکی از پر ریسک ­ترین اقداماتی که در فرایند خرید ملک انجام می شود، «بستن قرارداد» است. داشتن اطلاعات حقوقی کافی در زمان بستن قرارداد، به شما کمک خواهد کرد تا با تسلط کامل و اعتماد به نفس، در این راه قدم بگذارید.

 فرایند خرید ملک و عقد قرارداد عبارتند از 

۱-جستجوی ملک و مراجعه به مشاوراملاک مورد اعتماد
۲-انجام توافقات لازم با فروشنده و مشاوراملاک، جهت تعیین نحوه پرداخت
۳-تسلیم وجه پیش‌پرداخت
۴-تعیین حق فسخ معامله
۵-تعیین زمان درفترخانه
۶-تعیین زمان تحویل ملک
۷-دریافت کد رهگیری
۸-پرداخت حق‌الزحمه مشاوراملاک
۹-شرایط قولنامه رسمی
بنگاه موظف است مبایعه‌نامه را در برگه‌های­ مخصوص اتحادیه املاک پرینت گرفته و به شما یک کد رهگیری بدهد.

این مبایعه‌نامه باید دارای هولوگرام اتحادیه بوده و همچنین مشخصات بنگاه در آن معلوم باشد.

تحت هیج عنوان قول­نامه یا مبایعه‌­نامه‌ه­ایی را که در بنگاه به صورت دستی تنظیم شده باشد را به عنوان مستندات معامله قبول نکنید.

احراز هویت مالک
از درستی هویت مالک اطمینان حاصل کنید کارت ملی و شناسنامه وی را با مشخصات سند و بقیه مدارک مطابقت دهید.

نکته!
اگر فروشنده مدعی است که از شخص دیگری وکالت بلاعزل دارد تا ملک را بفروشد، حتما از دفترخانه­هایی که وکالت بلاعزل در آن ثبت گردیده استعلام کسب کنید.

در موردی که ملک به صورت ارث و میراثی تقسیم گردیده یا به فروشنده رسیده باشد، حتما باید گواهی انحصار وراثت را بررسی کنید و تسویه حساب مالیات بر ارث را نیز از مالک بخواهید.

احراز هویت از ملک
تمامی مشخصات ملک از آدرس پستی کامل تا پلاک ثبتی و … را در سند بررسی کرده و آن را در همه­‌ی اسناد ملک تطبیق دهید تا هیچ گونه مغایرتی نباشد.

حتما در نظر بگیرید که فروشنده­ای که ممنوع‌­المعامله است قادر به انتقال رسمی ملک به غیر نخواهد بود.

گرفتن کد پستی ده رقمی
هر ملک یک کد پستی ده رقمی منحصر به فرد دارد که در سند درج شده است. از فروشنده بخواهید تاییدیه کد پستی ده رقمی را از اداره پست بگیرد. این کد پستی مبنای تنظیم مبایعه‌نامه است.

حضور فروشنده در محضر
به این نکته توجه داشته باشید که تنها حضور فروشنده در دفترخانه کافی نیست و باید استعلامات لازم شامل تسویه عوارض شهرداری و تسویه اداره دارایی بابت مالیات را جهت انتقال سند را قبلا انجام داده باشد. استعلام اداره ثبت هم باید قبلا توسط دفترخانه انجام شده باشد.

گواهی عدم حضور از دفترخانه و توضیحات آن 
خریدار باید براساس قرارداد و در تاریخ مقرر در دفترخانه‌ای که جهت تنظیم سند با فروشنده توافق نموده است به همراه چک بانکی باقیمانده مبلغ معامله حاضر شود که در صورت عدم حضور فروشنده در تاریخ مقرر، می‌توانید از سردفتر دفترخانه، گواهی حضور خود و عدم حضور فروشنده را دریافت نمایید.

نحوه پرداخت ثمن قرارداد
ثمن به بهایی اطلاق می‌شود که کالا در برابر آن معامله شده است؛ خواه با ارزش متعارف کالا در بازار برابر باشد یا بیشتر و یا کمتر باشد.

هنگام خرید ملک تا وقتی که ۹۰ درصد از ثمن معامله که ممکن است به ‌صورت چک و یا نقد باشد پرداخت نشود، مالک نباید ملک را در اختیار خریدار قرار دهد.

فراموش نکنید که حضور شما بدون همراه داشتن باقیمانده ثمن معامله، در حکم عدم حضور شماست.

حتما توجه داشته باشید که مبلغ باقیمانده از خرید ملک، در جلسه آخر و تحویل سند در صورت عدم حضور وی، به وکیل ملکی قانونی شخص پرداخت نمایید.

نکته!
توجه داشته باشید که اگر در پرداخت‌های مربوط به خرید ملک از چک استفاده می‌کنید، باید در متن چک به شماره قرارداد و شماره پلاک ثبتی اشاره کنید. چک باید فاقد قلم‌ خوردگی باشد و حتما باید در قرارداد ذکر شود که چنانچه هر یک از چک‌ها قابل وصول نباشند، معامله به‌ طور کل فسخ و وجه التزام به ‌طرف مقابل پرداخت شود؛ این مبلغ به‌عنوان جریمه از طرفی که عدم انجام معامله مستند به عمل اوست اخذ شده و به ‌طرف دیگر پرداخت می‌شود.

مدارکی که باید تحویل بگیرید کدامند 
هنگام تحویل ملک از فروشنده، فراموش نکنید مدارک زیر را پس بگیرید:

اصل و کپی قرارداد معامله بیع
پایان کار بیع موضوع دعوی
گواهی دفترخانه ثبت ‌اسناد رسمی
دلیل پرداخت ثبتی
برگه استعلام ثبت املاک
صورت ‌مجلس تفکیکی
صورت مجلس تفکیکی
در صورت نداشتن «صورت مجلس تفکیکی» یا تقسیم نامه، علت آن را از فروشنده ملک جویا شوید.

مراحل گرفتن صورت مجلس بدین ترتیب خواهد بود: گرفتن گواهی ساختمان سپس صورت مجلس تفکیکی و در نهایت بعد از دو یا سه ماه مراجعه به اداره ثبت املاک و گرفتن سند تک برگ.

بدهکاری‌های ملک می تواند خطر افرین باشد .
ملک‌های نوساز بدون سند ریسک بالایی دارند. سازنده یا صاحب ملک در بعضی ملک‌های نوساز میلیون‌ها تومان بدهکاری به شهرداری یا ارگان‌های مربوطه دارد. برای اطمینان بیشتر از سازنده یا فروشنده ملک گواهی پایان کار شهرداری و گواهی ساختمان را بخواهید.

نا گفته نماند که کنترل همه­‌ی مواردی که در مورد آن بحث شد از وظایف مشاوراملاک شما به شمار می‌­آید و می‌توانید از مشاور املاک بخواهید تا در این روند شما را راهنمایی کند.

مشاوره رایگان وکیل ملکی | وکیل تضمینی ملک 

اینجانب در طول سالهای وکالت خود بارها وبارها با مسایل ملکی و تخصصا بعنوان وکیل امور املاک آشنا بوده ام عباراتی همچون وکیل ملکی آنلاین ویا مشاوره رایگان وکیل ملکی دروغی بیش نیستند ! وکیل متخصص املاک هرگز و هرگز مشاوره  حقوقی رایگان نخواهد داد به این دلیل که امور املاک و قرارداد ها تخصصی بوده و بسیار حساس هستند و نباید آنها را با مسایل جاری و پیش پا افتاده اشتباه گرفت وکیل ملکی خوب در تهران هرگز در تلفن مشاوره نمی دهد و مسایل را ساده نمی گیرد ! هزینه وکیل دعاوی ملکی معمولا بالاست چون منافع ناشی از دعاوی ملکی بالاست ! 

حتما بخوانید :مثتثنیات دین چیست و شامل چه مواردی می شود

 

اکبر فتح اللهی 

وکیل پایه یک دادگستری 

در ادامه بخوانید :

خیانت زنان متاهل و علل آن در زندگی زناشویی

به شوهرم خیانت کردم اثبات رابطه نامشروع پیامکی چطوره؟

متوجه خیانت همسرم شدم چطوری رفتار کنم

رابطه نامشروع از طریق پیامک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی