وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل معروف خانواده در ایران

بایگانی
  • ۰
  • ۰

چطور ملک شوهرم رو توقیف کنم سرقفلی هست 

 

سرقفلی مغازه چیست ؟

همیشه یک وکیل پایه یک دادگستری بعنوان وکیل امور ملکی با واژه سرقفلی در دعاوی ملکی روبه رو می شود یک وکیل برای حل پرونده حقوقی سرقفلی نیازمند مهارت و تبحر در امور ملکی و تسلط به قوانین حقوقی است فلذا دعاوی سرقفلی من جمله دعاوی پیچیده بوده و معمولا به دادخواست نویسی قدرمند وکیل نیازمند هستند.

احکام سرقفلی‏ از زبان وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 

 

س ۱۶۶۸: آیا مستأجری که مغازه‏ای را برای تجارت در آن و یا کار دیگری به مدّت معیّنی اجاره کرده، جایز است بعد از پایان مهلت اجاره در صورتی که مالک آن را تجدید نکند، از تخلیه مغازه خودداری نموده و حق سرقفلی را مطالبه نماید؟ و آیا با توجه به اینکه حق واگذاری عین مستاجره را به کس دیگری ندارد، جایز است نسبت به آن، ادّعای حق شغل و حرفه کند؟

جهت گرفتن وقت مشاوره ودیدن برنامه

تلویزیونی ورادیویی وکیل فتح اللهی 

کلیک کنید بر کلمه

 

 

وکیل پایه یک دادگستری 

 

ارتباط با ما

{1}تهران بالاتر از میدان آرژانتین  خیابان الوند

بالاتر بیمارستان کسری کوچه 35

تلفن 09121463248

---------------

...............................................

{2}  تهران نازی آباد خیابان شیر محمدی روبه روی 

فروشگاه جانبو  پ 141 طبقه دوم

تلفن 09121463248

 

 

 

 

در ادامه بخوانید : وکیل تضمینی کیفری تهران برای وکالت در دادگاه می خوام !

ج: مستأجر حق ندارد بعد از انقضاء مدّت اجاره، عین مستأجره رادر تصرف خود نگهدارد و از تسلیم آن به مالک خودداری کند، ولی اگر نسبت به آن حق سرقفلی داشته باشد که از مالک به او منتقل شده و یا مغازه از مکانهایی باشد که از نظر قانونی برای مستأجر در آن حقی ایجاد می‏شود، در این صورت می‏تواند عوض حق خود را از مالک مطالبه کند.

س ۱۶۶۹: اینجانب یک مکان تجاری را اجاره کردم و مبلغی را برای دستیابی به حق سرقفلی به مالک آن پرداخت کردم و مبلغ زیادی را هم برای برق کشی و سنگ‏فرش‏کردن زمین آن و امور دیگر خرج کردم و مقداری هم برای گرفتن پروانه کار پرداختم، بعد از گذشت ده سال ورثه مالک خواهان استرداد آن مکان شده اند، آیا بر من واجب است که با تخلیه مغازه خواسته آنان را اجابت کنم؟ و بر فرض وجوب تخلیه، آیا جایز است اموالی را که برای آن مکان هزینه کرده‏ام از آنان مطالبه کنم؟ و آیا حق مطالبه عوض سرقفلی به قیمت روز را دارم؟

ج: وجوب تجدید اجاره بر مالک یا جواز مطالبه تخلیه و لزوم انجام آن و همچنین ضمان اموالی که برای مکان استیجاری خرج شده، تابع قوانین جاری کشور و یا شرایط مذکور در ضمن عقد اجاره بین موجر و مستأجر است و امّا سرقفلی آن مکان در صورتی که از مالک بر وجه شرعی به مستأجر منتقل شده باشد و یا به مقتضای قانون برای او ثابت باشد، حق مطالبه آن به قیمت روز را دارد.

س ۱۶۷۰: مالک یکی از شرکتها ساختمانی را اجاره داده بدون آنکه از مستأجر چیزی در برابر سرقفلی آن بگیرد، آیا هنگام تخلیه ساختمان توسط مستأجر باید مبلغی را به عنوان سرقفلی به او بپردازد؟ و اگر موجر آن را به مستأجر بفروشد، آیا باید مبلغی را به عنوان حق سرقفلی از قیمت آن کم نماید؟

ج: تا زمانی که سرقفلی آن به وجه مشروعی مانند خرید یا صلح یا شرط ضمن عقد لازم و یا طبق قانونی که تصریح به آن کند، ملک مستأجر نشده باشد، حق ندارد در برابر آن از مالک چیزی را مطالبه کند و همچنین اگر آن ساختمان را از مالک بخرد نمی‏تواند مبلغی را به عنوان عوض سرقفلی از قیمت آن کم نماید.

س ۱۶۷۱: پدرم چند مغازه تجاری را برای سه تن از فرزندانش خریده و اسناد آنها را در همان زمان به نام آنان کرده است، در نتیجه آن مغازه ها در حال حاضر شرعا و قانونا متعلّق به آنان است. این مغازه‏ها قبل از وفات پدرم تحت تصرف او بودند و در آنها مشغول کسب و تجارت بود، آیا سرقفلی این مغازه ها فقط برای مالکین آنهاست یا اینکه سرقفلی آنها مستقل از ملک است و تعلّق به همه ورثه است؟

ج: سرقفلی مغازه‏ها تابع ملک آن است و تا زمانی که از طریق شرعی به شخص دیگری منتقل نشده اختصاص به مالک آن دارد.

س ۱۶۷۲: اگر مستأجر هنگام اجاره مغازه مبلغی را به عنوان سرقفلی به مالک بپردازد، آیا در صورتی که مستأجر به هر علتی بخواهد آنجا را تخلیه کند، مالک فقط باید همان مقدار را به مستأجر بپردازد یا آنکه واجب است قیمت سرقفلی را به قیمت روز تخلیه به او بدهد؟

ج: اگر حق سرقفلی مغازه شرعا برای مستأجر باشد، می‏تواند قیمت فعلی آن را طبق قیمت عادلانه روز، مطالبه کند و بر مالک هم واجب است قیمت فعلی آن را به او بپردازد، ولی اگر مبلغی را نزد مالک به ودیعه گذاشته تا هنگام تخلیه آن مکان به او برگرداند در این صورت فقط حق مطالبه معادل مبلغی را دارد که هنگام اجاره آن مکان به مالک پرداخته است و نسبت به تفاوت ارزش پول احتیاط در مصالحه است.

س ۱۶۷۳: اینجانب مغازه‏ای را از مالک آن اجاره کردم بدون آنکه مبلغی را در برابر سرقفلی آن بپردازم زیرا در آن زمان پرداخت سرقفلی در شهر ما متعارف نبود و الآن که موجر فوت کرده و مغازه، ملک یکی از فرزندانش شده، درخواست تخلیه آن را دارد و از طرفی در خلال مدّت اجاره اقدام به انجام بعضی از کارها از قبیل کشیدن برق ، تلفن و تعویض درب و نگهداری آن نموده ام و مردم بر اثر معامله با من در این مکان به من بدهکار هستند، آیا بر من واجب است خواسته مالک فعلی را اجابت نموده و آن مکان را بدون آنکه استحقاق چیزی را داشته باشم تخلیه نموده و به او تحویل بدهم؟ و در صورتی که حقّی داشته باشم مقدار آن چقدر است؟

ج: شما بعد از انقضاء مدّت اجاره قبلی حق ندارید بدون تجدید اجاره توسط مالک فعلی در آن تصرّف نمایید و از تسلیم آن به او خودداری کنید ولی لزوم پاسخ مثبت مالک فعلی به درخواست تجدید اجاره و یا جواز مطالبه تخلیه محل و لزوم اجابت آن، تابع قوانین جاری یا شروط ضمن عقد است و امّا اینکه هنگام تخلیه در برابر سرقفلی چیزی را مطالبه کنید، با این فرض که در زمان انعقاد اجاره قبلی ثبوت حق سرقفلی برای مستأجر در آن منطقه متعارف نبوده و حق سرقفلی آن مکان هم از مالک به شما انتقال پیدا نکرده، بنابر این در مقابل تخلیه محل و تسلیم آن به مالک فعلی آن، حق ندارید نسبت به سرقفلی آن چیزی از مالک مطالبه کنید مگر آنکه قانون به شما این اجازه را بدهد و امّا نسبت به کشیدن برق و تلفن و امور دیگری که با هزینه خود انجام داده‏اید همه آنها ملک شما هستند مگر آنچه را که عرف یا قانون جاری بطور مجانی و یا در صورت پرداخت هزینه‏های آن توسط مالک ، تابع ملک بداند.

س ۱۶۷۴: ۱ – مکانی به مدّت بیست سال بطور مستمر به عنوان محل کار اجاره داده شده است آیا مستأجر در خلال مدّت اجاره یا بعد از انقضاء آن حق دارد حق سرقفلی مکان مزبور را با پرداخت مالیاتهای سرقفلی و رعایت همه امور قانونی به مستأجر دیگری واگذار کند؟

۲ – اگر سرقفلی آن مکان را به شکل رسمی و با رعایت همه ضوابط قانونی به مستأجر دیگری انتقال بدهد، آیا مالک حق دارد به سبب عدم قبول آن از مستأجر دوم بخواهد مکان مزبور را تخلیه کند؟

ج: اگر سرقفلی آن مکان از سوی مالک و یا طبق قانون به او منتقل نشده باشد حق فروش و واگذاری آنرا به غیر، ندارد و اگر چنین کاری کند فضولی و متوقّف بر اجازه مالک است.

س ۱۶۷۵: مورّث من همه سهم خود از هتل و لوازم آن اعم از اعیان و حقوق را با من مصالحه کرده است، آیا این مصالحه شامل حق سرقفلی آن هتل هم می‏شود؟

ج: اگر حق سرقفلی هتل متعلّق به او باشد و مصالحه بر همه مایملک او در هتل اعم از اعیان و حقوق بدون استثناء چیزی صورت گرفته باشد، حق سرقفلی آن نیز داخل در این مصالحه است.

س ۱۶۷۶: فردی مکانی را اجاره کرده است به این شرط که هنگام مطالبه مالک، آن را تخلیه کند، بعد از انقضاء مدّت اجاره و درخواست مالک مبنی بر تخلیه آن، مستأجر حق سرقفلی آنرا مطالبه می کند، آیا پرداخت آن به او بر مالک واجب است؟

ج: در فرض مسأله که شرط تخلیه مکان توسط مستأجر هنگام مطالبه مالک شده است و ظاهرا حق سرقفلی از مالک به مستأجر منتقل نشده، حق مطالبه چیزی را نخواهد داشت مگر طبق قوانین نظام اسلامی.

س ۱۶۷۷: سر قفلی مکانی را که اجاره داده ام به مبلغ معیّنی به مستأجر آن فروختم و او هم در برابر آن یک فقره چک به من داد که به علت عدم وجود پول در حساب بانکی او موفق به نقد کردن آن نشدم، و مکان مزبور هنوز هم در اختیار مستأجر است و با آنکه من تاکنون پول سرقفلی را از او نگرفته‏ام ادعای مالکیّت آن را می‏کند، آیا سرقفلی آن مکان متعلّق به اوست یا آنکه معامله سرقفلی بر اثر عدم دستیابی من به پول آن باطل است؟

ج: بعد از تحقّق معامله سرقفلی بر وجه صحیح ، مجرّد عدم موجودی در حساب صاحب چک که آن را در برابر سرقفلی داده،موجب بطلان معامله آن نمی‏شود بلکه حق سرقفلی متعلّق به مشتری است و فروشنده که همان موجر است حق دارد مبلغ چک را از او مطالبه کند.

س ۱۶۷۸: اگر مستأجر هنگام تخلیه مغازه حق مطالبه عوض سرقفلی را داشته باشد، ولی مالک بر خلاف آنچه که عرفا و قانونا متداول است از پرداخت آن خودداری کند، باقی ماندن مستأجر در آن ملک بدون رضایت مالک تا زمانی که عوض سرقفلی را دریافت کند چه حکمی دارد؟ و بر فرض که ماندن مستأجر در آن مکان جایز نباشد و غصب باشد، آیا در آمدی که از آنجا بدست می آید شرعا حلال است؟

ج: تا زمانی که تخلیه مغازه را مشروط به پرداخت عوض سرقفلی به مستأجر نکرده باشند، مجرّد استحقاق مطالبه عوض سرقفلی هنگام تخلیه مغازه، برای جواز استمرار تصرف در آن مکان بعد از پایان مدّت اجاره کافی نیست و به هر حال درآمد حاصل از کسب و کار در آن مغازه شرعا حلال است.

س ۱۶۷۹: شخصی مغازه‏ای را به مبلغ معیّنی اجاره نموده و مبلغ دیگری را هم به عنوان سرقفلی پرداخته است، سپس مالک شروع به زیاد کردن اجاره آن نموده تا اینکه به دو برابر اجاره اولیه رسیده است و در حال حاضر مستأجر قصد دارد مغازه را با سرقفلی بیشتری در اختیار مستأجر دیگری قرار دهد ولی مالک پانزده درصد سرقفلی را مطالبه می‏کند و قصد افزایش اجاره ماهانه را تا ده برابر دارد در حالی که اجاره‌ی مغازه‏های مجاور کمتر ازآن مقدار است، آیا مالک شرعاً و قانوناً حق مطالبه درصد مذکور و اضافه کردن اجاره تا آن مقدار را دارد؟

ج: اگر سرقفلی مغازه متعلّق به مستأجر باشد و مجاز باشد آن را به هر کسی که می‏خواهد منتقل کند، مالک حق ندارد چیزی از آنچه را که مستأجر به عنوان عوض سرقفلی می‏گیرد از او مطالبه کند. ولی نسبت به مال الاجاره، تعیین مقدار آن بستگی به توافق مالک و مستأجر هنگام تجدید عقد اجاره دارد.

س ۱۶۸۰: اگر شخصی مغازه‏ای را اجاره کند و علاوه بر اجاره ماهانه مبلغی را به عنوان سرقفلی بپردازد و شرط نماید که موجر هنگام تخلیه محل مبلغ سرقفلی را به قیمت فعلی آن بپردازد والاّ مستأجر حق خواهد داشت که سر قفلی آن مکان را به شخص دیگری بفروشد و آنجا را برای او تخلیه نماید، آیا این شرط صحیح است؟ و آیا واجب است موجر با پرداخت قیمت کنونی آن به مستأجر و یا با رضایت به واگذاری آن مکان به دیگری، به آن شرط وفا کند؟

ج: اشتراط چنین شرطی در ضمن عقد اجاره اشکال ندارد و بر موجر واجب است که به آن عمل کند و در صورتی که راضی به خرید سرقفلی از مستأجر نشود، حق اعتراض به فروش آن به شخص دیگر و واگذاری مکان مزبور را به او ندارد.

س ۱۶۸۱: خانه‏ای را خریده‏ایم که مغازه تجاری آن در اجاره شخص دیگری است و مالک، سرقفلی آن را به مستأجر فروخته و مستأجر مزبور هم حق خود را به شخص دیگری فروخته است، آیا درصورتی که بعد از انقضاء مدّت اجاره از مستأجر اخیر تقاضای تخلیه مغازه را بکنیم باید عوض سرقفلی را ما به او بپردازیم یا مالک سابق و یا مستأجر قبلی که پول سرقفلی را گرفته‏اند باید آن را به او بپردازند؟

ج: بعد از آنکه مستأجر اخیر به نحو شرعی مالک سرقفلی مغازه شد، کسی که در حال حاضر می خواهد آن را از او بخرد باید قیمت سرقفلی را به او بپردازد.

اکبر فتح اللهی 

وکیل پایه یک دادگستری 

نویسنده روزنامه 

کارشناس دعوت شده به شبکه ۲ سیما 

وکیل تضمینی ملک میخوام | بهترین وکیل ملکی | وکیل ملکی خوب در تهران

وکیل تضمینی ملک میخوام | بهترین وکیل ملکی | وکیل ملکی خوب در تهران

دعاوی که  در ارتباط با مسائل ملکی مطرح می‌شود دعاوی هستند که باعث می شود فرد مراجعه کننده  بدنبال وکیل تضمینی ملک مورد نیاز برای مراجعه می باشد !  به واسطه اینکه او می خواهد ملک خود را به هر طریقی که هست به دست بیاورد دعاوی ملکی دعاوی بسیار تخصصی هستند که با کوچکترین اشتباه موجب می شود که شما در دعوا به هیچ نتیجه ای نرسید فلذا وکیل تضمینی ملک و بهترین وکیل ملکی وکیل ملکی خوب در تهران می‌تواند مشکل شما را به صورت جدی حل کرده و شما را در دعوای اولیه در دعوای مرد دادگاه تجدید نظر یا دعوای مربوط به فرجام خواهی و دیوان عالی کشور موفق نماید وکیل ملکی وکیل است که وکالت امور ملکی را بر عهده دارد و در حوزه ملکی تخصص کافی دارد هتل تهران باشید زیاد در تهران ملکی داشته باشید این مشکلی بر شما در حوزه دعاوی ملکی پیش می آید بهترین وکیل ملکی تهران را جستجو کنید دعاوی ملکی دعاوی حسن که مربوط به اموال غیر منقول بوده و در حوزه املاک مسائل مربوط به خانه و ملک مربوط می شوند گوشی و کلی است که در تمامی مسائل اقامه دعوا دفاع و دعوا و انواع دعوا های مربوط به دعاوی ملکی تمرکز دارد و امور ملکی را تخصص خود می‌داند و به عنوان وکیل دعاوی ملکی و متخصص دعاوی ملکی به پرونده‌های دعاوی ملکی می پردازد مهمترین دعاوی ملکی مربوط می شوند به تنظیم سند رسمی اخذ پایان کار خلع ید تقسیم و افراز املاک مشاع و دعاوی کیفری مثل فروش مال غیر جعل سند تصرف عدوانی همین موضوع در دایره دعاوی ملکی و در حوزه کاری یک وکیل متخصص ملکی قرار می گیرند قرارداد نیز می تواند جزو دعاوی ملکی باشد که وکیل از طرف دادن دادخواست به دادگاه فسخ قرارداد مربوط به امور ملکی را از دادگاه مطالبه می نماید اتفاق می افتد که شما برای خود نیاز نمی بینید که به وکیل امور ملکی و یا وکیل دعاوی ملکی مراجعه نمایید مشکل از آنجا پیش می آید که بالاخره در رابطه با پرونده شما رای دادگاه صادر می‌شود آن را خواهید دید که کسی که وکیل متخصص دعاوی ملکی داشته چقدر شما جلوتر بوده و توانست رای لازم را به نفع خود کسب کند نکات مهم در خصوص دعاوی ملکی به شما تضمین می‌دهیم و در صورت عدم موفقیت مبالغ و آن را به شما باز می گردانیم فلذا وکیل تضمینی ملکی تخصص ماست از شما خواهش ای داریم که به دنبال وکیل ملکی ارزان نباشید وکیل متخصص و وکیل ملکی آنلاین می توانند کار شما را به درستی انجام دهند بهترین وکیل ملکی شماره وکیل ملکی خود را به عنوان وکیل تضمینی ملک در اختیارتان قرار می‌دهد وکیل تضمینی ملک موفقیت شما را تضمین  می نماید. 

وکیل تضمینی ملک 

ما بعنوان وکیل تضمینی ملک در خصوص دعاوی ملکی در تهران در رابطه به نتیجه کار به این نحو به شما تضمین می دهیم که در صورت عدم موفقیت در وکالت امور ملکی شما ۸۰ درصد حق الوکاله شما بازگردانده می شود یعنی ما به کار خود به عنوان وکیل تضمینی ملک  ایمان داریم پس وقت خود را جای دیگر تلف نکنید . وکالت دعاوی ملکی تخصصی است و امری شوخی بردار نیست ! پس وکیل دعاوی ملکی باید حداقل ۱۰ سال سابقه وکالت ویا قضاوت داشته و در پرونده های دعاوی ملکی تخصص کافی داشته باشد . 

وکیل تضمینی ملک 

وکیل متخصص املاک وکیل پایه یک دادگستری است که در دعاوی املاک از جمله دعاوی مشارکت در ساخت تغییر کاربری اراضی دعاوی موجر و مستاجر دعاوی خلع ید و تخلیه سرقفلی و حق گسب و پیشه اقدام می کند یا بعنوان وکیل دعاوی ملکی در دعاوی الزام به تنظیم سند رسمی اعمال نظر می کند لایحه دفاعیه می نویسد و اقدامات مربوط به دادگاه را انجام می دهد ومشاور حقوقی لازم برای دعاوی ملکی می دهد تا دعاوی ملکی به سرانجام برسد و نتیجه لازم اخذ گردد . در این دعاوی یعنی دعاوی ملکی اخذ نتیجه مستند به مدارک است و هرچه مدارک قوی تر و بهتر باشد وکیل دعاوی ملکی ویا وکیل متخصص املاک بهتر اقدام لازم را در دادگاه در پرسش به سوالات حقوقی املاک از طرف قاضی انجام می دهد . 

در ادامه بخوانید : فهرست ۱۰ وکیل برتر ایران 

زنه تهدید کرده با شوهرت دوستم چه اقدام قانونی بکنم ؟

زنه تهدید کرده با شوهرت دوستم چه اقدام قانونی بکنم ؟

با سلام جناب وکیل بنده خانمی هستم که اخیرا متوجه خیانت شوهرم شدم و سوالات حقوقی متعددی برام پیرامون خیانت شوهرم برام پیش آمده که میخوام با حضور دردفتر وکالت شما آنها رو با کمک شما برطرف کنم وبرای اقدام قانونی علیه خانم و همسرم که خیانت کردن برای این کار وکیل بگیرم حدود ۳ماه پیش بنده متوجه شدم شوهرم از رطیق واتس اپ اقدام به ارسال متن و عکس میکنه ویا متن وعکس رو قبول می کنه وومشکوک میره داخل اتاق دیگه یکروز که حواسش به گوشیش نبوده به گوشی دسترسی پیدا کردم وموتوجه خیانت شدم و اینکه عکس های مستهجن از یک خانم ارسال شده به گوشی شوهرم هم عکس های زنه بود و هم عکس های غیر اخلاقی دیگه ! شماره زنه رو برداشتم و بهش زنگ زدم نه تنها پشیمون نبود و نترسید بلکه گفت صیغه شوهرت هستم و هرغلطی میخوای بکن جناب وکیل زنه کارمند بانک هست و من میخوام ازش شکایت کیفری بکنم فکر میکنم تو محل کار با شوهر من دوست شده ! چراکه شوهر من هم حسابدار عالی یک شرکت هست ! وکار مالی و مشاوره مالی انجام میده

زنه تهدید کرده با شوهرت دوستم چه اقدام قانونی بکنم ؟

حالا من میخوام برای اقدام قانونی از ی وکیل باتجربه ووکیل پایه یک متخصص در پرونده های خیانت به شوهر و یا خیانت به زن برای خودم استفاده کنم و حق و حقوق قانونی خودم رو بگیرم خیانت شوهرم اصلا بخشودنی نیست و لی توهین و تهدید های این خانمم رو نمی تونم اصلا تحمل بکنم و میخوام از اون شکایت کیفری بکنم توی دادسرا و نامه بره یعنی ابلاغ قضایی بره برای محل کارش تا همه بفهمن چی کارس ! لطفا برای من یک وقت مشاوره حقوقی بگذارید متشکر.

تعهد گرفتن از زن بخاطر خیانت به شوهر ؟ 

 

با سلام جناب وکیل من آقایی هستم که خانمم خیانت کرده و ازش عکس و فیلم دارم علاوه بر شکایت کیفری میخوام ازش تعهد بگیرم برای گرفتن بچه ها و طلاق گرفتن و رفتنش از زندگی من میخواستم متن تعهد رو شما برام تنظیم کنید ممنون کلی از خیانت خانمم مدارک دارم و مشاوره حقوقی در این مورد میخوام ! حالا میخوام شکایت کیفری بکنم و بچه هاروم ازش بگیرم و نمیذارم مهریه بگیره جناب وکیل برای من وفت مشاوره حقوقی بگذارید ! 

مریم معصومی شنونده شما در رادیو ایران .

حتما بخوانید :مشاوره حقوقی آنلاین بهتر است یا حضوری به بیان وکیل

 

 

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی